Am lucrat cu Cătălin timp de un an. Ședințele s-au concentrat mereu pe explicarea exercițiilor și realizarea lor cât mai corectă! Alături de o dietă potrivită și un profesor super nu ai cum să nu vezi rezultatele.
Recomand cu încredere!

Antrenor personal în Brașov
Leonard BarcsaBrașov
Cătălin este cu adevărat un profesionist! Adaptează foarte bine antrenamentele în funcție de nevoi și de nivelul de energie, iar fiecare antrenament devine foarte plăcut și eficient. Te determină să revii cu drag la sală!
Antrenor personal în Brașov
Emilia FintoiuBrașov
Am avut o colaborare drăguță cu rezultate frumoase pentru mine. Intr-un timp scurt am îmbunătățit forma fizică . Il recomand pe Cătălin – antrenor personal in cadrul Belaqva.
Antrenor personal în Brașov
Ioana MorarasuBrașov

Cătălin, ești enervant de bun ????
Am fost impresionată de cunoștințele tale vaste despre anatomie și fiziologie și de capacitatea ta de a adapta antrenamentele în funcție de nevoile mele specifice.
Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că ai fost mereu prezent și ai oferit feedback constructiv în timpul antrenamentelor. Ai fost mereu încrezător în abilitățile mele și m-ai motivat să îmi depășesc limitele.

Recomand cu căldură serviciile antrenorului Cătălin Tătulescu tuturor celor care doresc să obțină rezultate remarcabile într-un mod profesionist și motivant. Este o sursă de inspirație constantă și un mentor excelent în călătoria spre un stil de viață sănătos și activ.
#Antrenor Personal Brașov # Belaqva #The Best

Cu recunoștință,
Miriam

Antrenor personal în Brașov
Miriam PlesaBrașov

A face exercitii la sala sub coordonarea unui antrenor personal este cea mai inteleapta decizie si o investitie sigura in tine. Sub supravegherea lui Catalin postura si executia mea este corectata si permanent verificata in timpul exercitiului, greutatile imi sunt adaugate gradual iar progresul este vizibil la fiecare sedinta.- tonifiere, masa musculara, forta si diminuare durere umar.

Antrenor personal în Brașov
Laurentiu Catalin NicaBrașov

În primul rând, experienta sportivă și energia pozitivă îl recomanda din start pe Catalin ca fiind unul dintre cei mai buni profesioniști.
Are „lipici” la copii, manifesta în mod natural răbdarea, este prezent și implicat în fiecare moment al antrenamentului și transmite permanent copiilor motivația de merge mai departe și a-si depăși limitele.

Antrenor personal în Brașov
Mona-Lisa MogaBrașov

Recomand cu mare drag și cu multă încredere pe domnul antrenor…
O spun din propria experiență…
The Best !

Antrenor personal în Brașov
Estera SzaboBrașov

Antrenor personal Belaqva cel mai bun antrenor personal !

Antrenor personal în Brașov
Vulcan MartinicaBrașov

Am inceput antrenamentele cu Catalin de anul trecut si pot sa spun ca pe mine m-a impresionat. Avand in trecut si alte experiente cu alt antrenor personal de care nu am fost chiar multumita, recunosc ca am fost reticenta la a initia o alta colaborare. Intotdeauna isi face timp sa imi explice exercitiile si tehnicile pe care le folosim si de ce ar trebui sa le fac. Stie sa ma motiveze, sa imi depasesc limitele si sa raman pe drumul cel bun. Conditia mea fizica acum este mult imbunatatita, starile de oboseala s-au redus, iar durerile de spate sunt mult atenuate. Catalin a tinut si tine cont de nevoile si obiectivele mele pe care le-am stabilit si ma ajuta sa le ating. Il recomand cu caldura si cu toata increderea pe Catalin celor care cauta un antrenor personal grozav, care este prezent si tine cont de nevoile si stilul de viata al fiecaruia.

Antrenor personal în Brașov
Ana Irina FloreaBrașov

Exista sali de sport, exista instructori si desigur exista motivatia si perseverenta ta dar exista putini oameni atat de generosi cu atentia si priceperea lor incat sa lupte alaturi de tine pana in punctul in care ti se pare ca victoria a venit de la sine. Multumesc Catalin ca esti, la fiecare sedinta, omul reusitei mele!

Antrenor personal în Brașov
Alexandra LicaBrașov